Billiga SALOMON SPEEDCROSS 4 SKOR SVERIGE REA

Så snabbt som Cloudsplitter 100k närmade, så var min förlust i förtroende med min Pearl Izumi N2V2 talet. Den N2V2 hade varit min gå till skor under de senaste två säsongerna, men två saker alltid brytt mig: snabb klack slitage och dålig våt / kall dragning. Denna brist på förtroende slutligen skickade mig desperat söker efter något som skulle återfå mitt självförtroende på spåret.

Efter att besök på två drift butiker och Backcountry.com lager, fann jag mig själv på Salomon spring Butiks. Salomon skor hade aldrig fångat min uppmärksamhet; de alltid hade tittat alltför tekniskt. I butiken, erbjöds jag en förhandsvisning av den nya Speedcross 4 som inte hade lanserat ännu. Den Speedcross 4 erbjuder ett bredare yttersula , liknande den S-Lab Speedcross men fortfarande har den ytterligare kudde och strukturen för Speedcross 3.

Det som mest lockade mig till Speedcross 4 var klacken mönster och klack storlek. Trampa så aggressiv att många vuxna softball spelare använder dem som knapar. Jag beslöt att göra ett språng i tro med en purchase.My första veckan körs i Speedcross 4 var inte bra; främst på grund av den smala passform. Även om jag inte har en bred fot, var de fortfarande smal. Salomon, i allmänhet, producerar redskap som är mer av en europeisk passform.

Därför, om du njuta av en sko med en bredare tårna du kommer att kämpa med Salomon passform. För ett par dagar efter att ha kört jag skulle stoppa tårna med strumpor för att hjälpa sträcka övre; detta hjälpte, tillsammans med miles. Det tog ungefär 50 till 75 miles innan jag var bekväm och säker i passformen . Klacken och yttersula prestanda å andra sidan tog noll tid att njuta. Jag har kört på granit, sandsten, bruten skiffer, rasbranter (av olika kompositer), lera lera, typisk smuts baserade lera, talus, hårt packad, mjuk pack, snö och baby doll huvuden.

Ett svar på “Billiga SALOMON SPEEDCROSS 4 SKOR SVERIGE REA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *